Kado Intropagina

kado bij zorgverzekering

Een kado bij zorgverzekering is een leuk idee waar je zeker van kan profiteren. De meeste zorgverzekeraars concurreren alleen om de prijs van de zorgverzekering. Alleen in de prijs valt lang niet altijd genoeg te concurreren. Daarom hebben de verzekeraars iets bedacht om je over te halen voor hun te kiezen. Een kado bij zorgverzekering is vrij nieuw, maar er zijn al een aantal verzekeraars die hiervoor gekozen hebben. Voor je het weet kan je flink profiteren van een korting op je zorgverzekering, in combinatie met een spelcomputer of ander kado.

Een kado bij zorgverzekering kan flink uitpakken als je voor hun kiest. Eén van de keuzes die je kan maken is een nieuwe Xbox. Zodra je het hele gezin verzekert hebt bij dezelfde zorgverzekering kan je kiezen voor een nieuwe Xbox 360. Deze spelcomputer is zeer geschikt voor het hele gezin. Je krijgt hierbij een speciaal pakket inclusief controllers en games. Zo kan je direct een aantal nieuwe games spelen op je spelcomputer. Als je hierbij de Xbox kinect koopt dan kan je echt met het hele gezin veel plezier hebben. Als kado bij zorgverzekering krijg je zo een extra bonus door te kiezen voor een bepaalde verzekering. Samen kan je nu gamen en van je gezin genieten.

Een ander leuk kado bij zorgverzekering is de nieuwe gratis iPad Air. Dit is de allernieuwste spelcomputer van het bekende merk Apple. Hiermee wordt een stap gedaan in een combinatie tussen een laptop of tablet. De tablet is voorzien van een luxe Retina beeldscherm, waardoor je full HD filmpjes kan kijken. Het beeldscherm is van een hogere kwaliteit dan de meeste laptops. Je kunt zo lekker de iPad Air meenemen op vakantie. De kinderen kunnen onderweg spelletjes spelen of een filmpje kijken. Zelf kan je de digitale krant erop ontvangen of gewoon een e-boek lezen. Tijdens je vakantie kan je met de iPad Air de mooiste vakantiefoto’s en filmpjes maken. De filmpjes kan je in Full HD opnemen en vervolgens direct bewerken met iMovie. De kwaliteit is zo goed dat je het kan branden en afspelen op de televisie. Thuis kan je zo nog heerlijk nagenieten van je vakantie. De iPad Air heeft toegang tot de grote Appstore van Apple. Dit betekend dat je gebruik kan maken van honderdduizenden apps. Zo kan je direct de foto’s die je gemaakt hebt uitzoeken en een digitaal fotoalbum van maken. Deze kan je weer laten drukken. De mogelijkheden zijn zo eindeloos met een kado bij zorgverzekering.

Je kunt natuurlijk kiezen voor een maandelijkse korting op een zorgverzekering. Maar misschien heb je veel meer aan een kado bij zorgverzekering. Je gezin kan zo spelen op de nieuwe Xbox 360 of gewoon de iPad Air gebruiken. Een kado bij zorgverzekering wordt zo een leuke bonus bovenop het overstappen naar een nieuwe zorgverzekering. Je kunt zo niet alleen geld besparen, maar ook gewoon genieten van de leukste kadootjes. Je kunt vandaag nog profiteren van een kado bij zorgverzekering en gebruik maken van een leuk kadootje die je helemaal zelf hebt uitgezocht.