Kado Intropagina

home

Een kado krijgen als je iets afsluit is natuurlijk altijd leuk. Het kan zelfs een leuk voordeel zijn om een bepaald abonnement af te sluiten voor een kado. Voor sommige is het zelfs een reden om te kiezen voor een bepaald abonnement. Vooral als je bij dit een abonnement een kado krijgt. Helaas krijg je niet overal een kado bij en is het dus nog wel even goed kijken waar je een abonnement afsluit. Een aantal leuke kado’s die je gratis kan krijgen hebben we op een rijtje gezet.

Als eerste is er het kado bij een GSM abonnement. Als je een GSM abonnement afsluit dan krijg je eigenlijk altijd wel een kado. Dit kado is minimaal een nieuwe smartphone, maar je kunt ook iets anders uitzoeken. Denk bijvoorbeeld aan een spelcomputer kado zoals een gratis Playstation 4. Het kado kan zo gek worden als je zelf wilt. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een nieuwe LED televisie of een gratis iPad. De enige reden om geen kado bij GSM abonnement te nemen is door te kiezen voor een sim only abonnement. Dit is een los abonnement waarbij je het kado in de vorm van korting krijgt.

Een ander kado dat je kan krijgen is bij de energieleverancier. Ze willen je graag als klant en dit is de reden dat ze voor een leuk gratis kado geven. Zo is er een energieleverancier waarbij je een gratis iPad krijgt. Deze iPad krijg je kado zodat je zelf kan kijken waar je energie kunt besparen met een gratis App. Een ander kado is een gratis energiemeter in de vorm van Toon. Je kunt hiermee online kijken hoe je het beste energie kunt besparen. Uiteindelijk bespaar je flink wat geld op je energierekening.

Een kado bij verzekering wordt niet vaak weggeven, maar gebeurt weleens. Zo krijg je soms een kadobon bij het afsluiten van een verzekering. Deze kan je besteden om beschermende spullen te kopen voor bijvoorbeeld je huis. Denk bijvoorbeeld aan nieuwe rookmelders of gewoon leuke spullen om neer te zetten in huis. Een kado bij verzekering kan ook bij een zorgverzekering. Sommige zorgverzekeringen hebben speciale acties als je naar hun overstapt. Eén van de acties ius een gratis iPad of spelcomputer. Je kunt zo het hele gezin verzekeren bij een zorgverzekeraar en er ook nog eens iets voor terug krijgen.

Een kado krijgen is altijd leuk en motiveert je extra om een verzekering of abonnement af te sluiten. Soms gaat het om een kado waar het hele gezin gebruik van kan maken. Zoals de nieuwe spelcomputer of de iPad. Maar het kan ook om een kado gaan waar je voornamelijk voordeel uithaalt. Zoals de Toon waarmee je kunt kijken hoe je energie kan besparen en welke apparaten het meeste energie eten. Op deze manier kan je flink wat geld besparen waar je uiteindelijk iets leuks voor kan kopen. Zo kan je een leuk nieuw kado uitzoeken voor het hele gezin. Een kado krijgen is vooral leuk als het echt helemaal gratis is en dit kan met een nieuw abonnement.