Kado Intropagina

gsm met kado

Een GSM met kado wordt steeds vaker uitgekozen onder de telefoon abonnementen. Vroeger kregen we bij vrijwel alle providers een gratis iPhone of een gratis Samsung Galaxy, maar tegenwoordig is het allemaal een stuk minder royaal. Bij de meeste mobiele providers moeten we zelfs onze smartphone huren en krijgen we niets meer kado. Het is dan veel slimmer om te kiezen voor een GSM met kado. Je kan dan iets blijvends uitzoeken wat je graag wil hebben en wat ook echt van jouw wordt. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is je huidige telefoon abonnement met twee jaar verlengen of een nieuw abonnement afsluiten.

Gratis Playstation 4 bij een GSM met kado

Mobiele providers houden steeds vaker de laatste trends in de gaten om vervolgens een leuk kado aan te kunnen bieden. Eén van de providers waar je de meeste kadootjes bij kan vinden is Tele2. Zo krijg je hierbij regelmatig een Playstation 4 bij een GSM met kado. Deze spelcomputer is de nieuwe generatie die is opgestaan en steeds meer liefhebbers halen de spelcomputer dan ook in huis. Buiten de Playstation 4 om krijg je ook nog eens een gratis smartphone kado. Verwacht hierbij geen hoogstandjes, maar een simpele smartphone die je tijdens je tweejarig telefoonabonnement kan gebruiken.

GSM met kado met laptop

Een nieuwe laptop aanschaffen is vaak een duur grapje. Meestal hebben we net het geld niet liggen of komt het niet helemaal uit dat onze laptop kapot gaat. Gelukkig is hiervoor een oplossing en dat is een GSM met kado abonnement afsluiten. Er zijn verschillende providers die een laptop aanbieden in ruil voor een nieuw telefoon abonnement of een verlenging. Doordat de prijs soms lager ligt dan bij een nieuwe iPhone krijg je er soms ook nog eens een simpele smartphone bij kado. Je kan online zelf bepalen welke laptop jij graag wil hebben bij een nieuw GSM abonnement. Je kan hierbij kiezen uit gerenommeerde merken zoals Dell, Acer en Asus. Kies de specificaties die bij jouw passen en bestel jouw nieuwe laptop online.

Gratis televisie bij GSM met kado

Leuk zo’n Playstation 4, maar jouw huidige televisie ondersteund misschien nog niet eens full hd. Het wordt tijd voor een nieuwe televisie die dit wel ondersteund en waarbij je kan genieten van de mooie nieuwe graphics op je spelcomputer. Bij een GSM met kado kan je eventueel kiezen voor een gratis televisie. Dit is absoluut geen simpele televisie, maar een bekend merk in verschillende formaten. Denk hierbij aan LG of Philips in 42 inch of misschien zelfs wel 50 inch. Afhankelijk van wat je wil betalen voor je nieuwe telefoon abonnement kan je een GSM met kado uitzoeken. Dit kan zo groot of luxe als je zelf wilt. Kies een merk waar je misschien al jaren van gedroomd hebt en bestel jouw nieuwe GSM met kado online. Bij sommige aanbiedingen krijg je zelfs nog een simpele smartphone kado.