Kado Intropagina

kado bij energie

Vroeger was de laagste energieprijs vooral belangrijk. Tegenwoordig is de strijd pas echt los gebarsten om de nieuwe energieklanten. Regelmatig komen de energieleveranciers met een scherpe premie aanzetten. Alleen is een scherpe premie niet meer genoeg in deze tijd. Een kado bij energie is een leuke oplossing om toch nog een voordeel eruit te halen. Je kunt als eerste flink wat geld besparen door over te stappen en vervolgens kan je ook nog eens een leuk kado bij energie krijgen. Zorg er dus voor dat je de prijzen goed vergelijkt en online kijkt wat voor een kado bij energie je kan krijgen.

Kado bij energie is ook mogelijk in de vorm van een iPad. Je kunt een energiecontract afsluiten in combinatie met een leuk kado. Hierbij krijg je een zogenaamde energiemonitor. Voor de energiemonitor heb je een tablet nodig. Dit is de reden dat je een kado bij energie krijgt in de vorm van een tablet. Deze kan je mooi gebruiken om je energie in de gaten te houden. Op basis hiervan kan je naast de prijs van je energie ook nog eens heel veel energie besparen. Je hebt zo een dubbel voordeel met een kado bij energie.

Een kado bij energie kan ook in de vorm van een slimme energiemeter. Een voorbeeld hiervan is Toon. Dit is een slimme energiemeter die je met een smartphone kan besturen. Hiermee kan je op vakantie je energie uitzetten en ervoor zorgen dat je verwarming lekker warm is als je thuiskomt. Als kado bij energie kan je Toon krijgen bij een nieuw energieabonnement. Je kunt je energie zelfs vergelijken met anderen en zo nog meer besparen op je energiekosten.

Een ander kado bij energie kan je helemaal zelf invullen. Zo kan je een kado krijgen in de vorm van een geldbedrag terug op je nieuwe energierekening. Je bespaart zo direct op de maandlasten en je kunt het bedrag voor leuke dingen gebruiken. Organiseer bijvoorbeeld een weekend weg met je gezin. Zo hoog kan dit bedrag oplopen als je kiest voor een kado bij energie.

Een ander kado bij energie is zonnepanelen. Je krijgt hierbij een flinke korting en je kan zelf groene energie gaan genereren. De energie die je zelf niet gebruikt kan je terug verkopen aan de energieleverancier. Zo kan je in één jaar tijd dubbel zoveel besparen op je energierekening. Als je dus flink wat geld wilt besparen dan kan je kiezen voor een kado bij energie in de vorm van zonnepanelen. Dit is een kado waar je eigenlijk echt iets aanhebt. Het is een kado die je al snel terug krijgt doordat je de energie kunt terug verdienen. Uiteindelijk kan je zelfs winst maken op je energiekosten door te kiezen voor zonnepanelen. Bespaar vandaag nog op je energiekosten door voor dit bijzonder kado te kiezen. De panelen worden zelfs door de energieleverancier geïnstalleerd zodat je er zelf geen last van hebt. Profiteer vandaag nog van een flinke korting op je energiekosten.