Kado Intropagina

kado bij abonnement

Een kado bij abonnement wordt regelmatig weggeven door verschillende bedrijven. Je kunt een kado krijgen zodra je een nieuw abonnement afsluit. Dit is eigenlijk mogelijk bij diverse bedrijven. Regelmatig komen er aanbiedingen voorbij waarbij je de leukste kadootjes kan krijgen bij een abonnement. Het is alleen nog even kijken welk kado bij abonnement het beste bij jouw past. Je gaat natuurlijk geen abonnement afsluiten voor een kado omdat je het gratis kado zo leuk vond. Je doet het voornamelijk omdat je een leuk abonnement wilt en je hierbij een leuke aanbieding zoekt.

Een kado bij abonnement die je regelmatig tegenkomt is een telefoon met kado abonnement. Hierbij worden echt de meeste kadootjes weggeven. Je kunt natuurlijk kiezen voor een gratis smartphone bij een abonnement, maar dit is een beetje afgezaagd. Tegenwoordig kan je voor een veel groter kado bij abonnement kiezen. Zo kan je kiezen voor een nieuwe televisie of de nieuwste spelcomputer gratis bij een abonnement. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe playstation 3 of een Xbox 360. Het is allemaal mogelijk bij een nieuw GSM abonnement.

Nog een kado bij abonnement is mogelijk in de vorm van een tijdschrift of krant. De meeste geven een speciaal welkomst kado. Vooral de kranten pakken de laatste tijd erg groots uit. Zo geven ze regelmatig een gratis iPad weg. Dit heeft ermee te maken dat kranten tegenwoordig vaker digitaal gelezen worden. Zo krijg je een digitaal abonnement in combinatie met een gratis iPad. Je behaald zo een dubbel voordeel met een kado bij abonnement op de Telegraaf.

Niet alleen tijdschriften en kranten stunten met hun prijzen kado’s. Zo kan je zelfs een kado bij abonnement op een uitje krijgen. Denk bijvoorbeeld eens aan je favoriete pretpark. Als je een abonnement op een pretpark afsluit dan krijg je tegenwoordig een waardebon voor in de souvenirwinkel. In deze winkel kunnen de kinderen zo een leuke herinnering uitzoeken aan hun dagje uit. Uiteraard keer je nog regelmatig terug met je abonnement, maar door het kado is het extra leuk om een abonnement af te sluiten. 

Een kado bij abonnement kan dus flink lonen als je nieuw bent bij een bepaald bedrijf. Vooral als je het even goed met elkaar vergelijkt dan kan het voordeel al snel hoog oplopen. Neem bijvoorbeeld de gratis LED televisie die je kado bij abonnement krijgt als je kiest voor een nieuwe GSM. Dit is bij Tele2 misschien mogelijk, maar KPN geeft misschien alleen een gratis iPad weg. Dit maakt het vergelijken van abonnementen nog belangrijker. Het is nu niet meer alleen belangrijk wat voor een soort abonnement je afsluit, maar ook wat voor een kado je erbij wilt. Voor je het weet heb je een voordelig abonnement waar je blij mee bent in samenwerking met een groot kado. Pak dus vandaag nog het voordeel door een leuk kado bij abonnement uit te zoeken. Je zit aan de meeste abonnementen minimaal 2 jaar vast dus het slim om nu snel te profiteren.